2011-10-05, 17:46
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!

ooo rany co tutaj się działo z tymi konkursami... ale żeby szukać po innych wątkach i moralizować, to już by mi się nie chciało...
czyli co, nasze głosy na marne poszły?
a moje dziecko ma jakieś fanaberie, bo jak zaczyna jeść to za nic nie mogę zacząć go karmić od prawego U, wierci się, wypluwa, płacze, jako pierwszego musi dostać lewego U...potem prawy...i wtedy jest ok myślcie że to jakiś protest???tylko o co???
matall rozbroiło mnie zdjęcie Edzika "na czworaka"- o rany jak te nasze dzieci szybko rosną... jeszcze niedawno leżały plackiem, a tu już za raczkowanie się będą niedługo brały
mój Julek miał dzisiaj taką radochę i brechtę jak go stawiałam na stópki, że aż mu zazdrościłam, że taka prosta rzecz a tak cieszy
współczuję Wam nieprzespanych nocek bo wiem jakie to jest męczące jak noc z pobudkami...
ja to w ogóle proponuj e żeby matkom płacono pensję i zaliczano to do stażu pracy, akurat idą wybory może coś zdziałamy???
mój Lulek śpi ładnie(pfu pfu 2, 3 merda-żeby nie zapeszyć!! )ale za to w dzień ...3 drzemki po 30 min z zegarkiem w ręku a reszta czasu to najlepiej jak mama nosi na pionowo(lepiej wszystko widać) i jak się mama śmieje do mnie(rany już mnie czasem gęba boli od tych małpich uśmiechów i sąsiedzi pewnie myślą, że za ścianą mają jakiegoś pawiana...takie muszę dźwięki wydawać żeby zabawić tę marudę)
|
|
|