Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 06:04   #306
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Matko dziewczyny, ale mnie głowa boli CIśnienie jakoś sie zmienia, czy coś
Proszę

jak dziś? lepiej?
zdjęcie przesłodkie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
No własnie pewnie powinnam, tylko nie chce mi się, bo to tyle zachodu Okropność. Tak się człowiek cieszy, bo coś sobie zamówił, nie może się doczekać, a tu lipa

straszna ja słyszałam o rossmanie raczej dobre opinie...
idź reklamować!

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Czekam i czekam na pieniążki z Zus-u i nic... Pojechałam do Zus-u, ale tam taaaka kolejka, że podziękowałam. Zadzowniłam do koleżanki, która pracuje w Zus-ie czy ma możliwość sprawdzenia co się dzieje i co się okazało?! Że pracodawca mnie w ogole nie zgłosił! Zadzowniłam tam i się ze mną kłoci kadrowa, że napewno poszło, ale przyciśnięta poszła sprawdzić do archiwum i co? Faktycznie nie wie jakim cudem nie zostały wysłane. Przepraszała najmocniej i dzisiaj dopiero wysłała. To bym sobie czekała dalej...
no co za torba z tej baby....
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Czytam właśnie o różnych kaszkach/kleikach.
Jedno mamy pisza zgodnie, od czasu wprowadzenia kaszki dziecko spi cała noc
Podaja różnie nawet w 3 miesiącu zaczynaja.
Ja poczekam jednak do 4, to juz tylko 2 tygodnie zostały.
Z firm ktore porownywałam wygrywa HIPP bo ma produkty bez dodatku cukru, wszystkie inne maja cukier i dzieci ktore zaczynała np od Bobovity, nie chca patrzeć później na kaszki Hippa.

Ja też myślałam awaryjnie o kleiku, ale tylko jakby mały nie chciał pić samego mleczka. Bo jak mnie nie będzie to ma zamrożone, a niektórym dzieciom smak rozmrożonego nie pasuje, troszkę jest zmieniony. Ale to zobaczymy po paru najbliższych dniach. Może akurat samo wypije
A ja zaraz zmykam na uczelnię jak mi się nie chce........

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2011-10-06 o 06:33
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora