2011-10-06, 06:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Cytat:
Napisane przez brumek
Matko dziewczyny, ale mnie głowa boli  CIśnienie jakoś sie zmienia, czy coś
Proszę 
|
jak dziś? lepiej?
zdjęcie przesłodkie 
Cytat:
Napisane przez brumek
No własnie pewnie powinnam, tylko nie chce mi się, bo to tyle zachodu  Okropność. Tak się człowiek cieszy, bo coś sobie zamówił, nie może się doczekać, a tu lipa 
|
straszna ja słyszałam o rossmanie raczej dobre opinie...
idź reklamować!
Cytat:
Napisane przez Natka_
Czekam i czekam na pieniążki z Zus-u i nic... Pojechałam do Zus-u, ale tam taaaka kolejka, że podziękowałam. Zadzowniłam do koleżanki, która pracuje w Zus-ie czy ma możliwość sprawdzenia co się dzieje i co się okazało?! Że pracodawca mnie w ogole nie zgłosił! Zadzowniłam tam i się ze mną kłoci kadrowa, że napewno poszło, ale przyciśnięta poszła sprawdzić do archiwum i co? Faktycznie nie wie jakim cudem nie zostały wysłane. Przepraszała najmocniej i dzisiaj dopiero wysłała. To bym sobie czekała dalej... 
|
no co za torba z tej baby....
Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano
Czytam właśnie o różnych kaszkach/kleikach.
Jedno mamy pisza zgodnie, od czasu wprowadzenia kaszki dziecko spi cała noc 
Podaja różnie nawet w 3 miesiącu zaczynaja.
Ja poczekam jednak do 4, to juz tylko 2 tygodnie zostały.
Z firm ktore porownywałam wygrywa HIPP bo ma produkty bez dodatku cukru, wszystkie inne maja cukier  i dzieci ktore zaczynała np od Bobovity, nie chca patrzeć później na kaszki Hippa.
|
Ja też myślałam awaryjnie o kleiku, ale tylko jakby mały nie chciał pić samego mleczka. Bo jak mnie nie będzie to ma zamrożone, a niektórym dzieciom smak rozmrożonego nie pasuje, troszkę jest zmieniony. Ale to zobaczymy po paru najbliższych dniach. Może akurat samo wypije 
A ja zaraz zmykam na uczelnię jak mi się nie chce........
Czas edycji: 2011-10-06 o 06:33
|
|
|