Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 06:16   #222
kasiencja
Pani Buka

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez agaola89 Pokaż wiadomość
A kto ma ochotę na cięcie za free w piątek o 11?
ja mam wtedy wolne ale się boję bo najchętniej to by mnie pewnie ścięli na krótko i zafarbowali na rudo a tyle odwagi nie mam a właściwie z jakiej okazji to?

Cytat:
Napisane przez Soline Pokaż wiadomość
Dziewczyny robiłyście sobie kiedyś test enneagram? Koleżanka mi dziś pokazała i choć jestem sceptycznie nastawiona do takich rzeczy, muszę przyznać, że ma to sens i warto, można się czegoś o sobie dowiedzieć✂ Jakbyście miały ochotę, to tutaj jest link: http://www.enneagram.pl/
przeczytałam o Twoich problemach ze zdrowiem też
enneagramem przechodziłam fascynację na przełomie gimnazjum i liceum, trzeba przyznać że to taki nie najgorzej skonstruowany teścik - chociaż mnie oczywiście wychodziło zawsze 4w5 i było takie grono nawet kiedyś, jacy my wyjątkowi

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Podziel się potem wrażeniami!
to było odnośnie House'a, nie? też oglądałam wczoraj. podobało mi się

Cytat:
Napisane przez banana split Pokaż wiadomość
[deserek narzeka]
Czy tu naprawdę wszystkie jesteście takie "młode i piękne", idealne krakowianki...? Czuję się nieswojo

Nie ma nikogo, kto jest trochę nieudany, samotny, niepełnosprytny, lekoman albo narkoman, nieszczęśliwy etc.? W żadnym razie tego nie życzę, fu, ale może komuś takiemu też brakuje bliskiej duszy. Proszę uderzać na priwa, nie trzeba robić coming outu.

[/deserek narzeka]
Deserku
w pewne dni powtarzam sobie, że autosugestia jest jednak ważna i trzeba lubić siebie, a czasem no to ... szkoda gadać. Ale obiektywnie patrząc to wszystkie dziewczyny tutaj są fajne i wszystkie mają w sobie coś wyjatkowego, tylko czasem trzeba dopiero poudzielać się w tym wątku żeby ktoś Ci coś miłego powiedział

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora