Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 10:01   #273
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
LAski wiecie jak otrzymać taki efekt ?? Delikatnie podkręconych samych końcówek, tak naturalnie się wywijających??

Bo jak robie lokówką to mi się spiralki robią i sztucznei to wygląda... A chciałabym taki naturalny look.

http://img703.imageshack.us/img703/6992/32195378.jpg

http://urodaizdrowie.pl/wp-content/u...s-carnival.jpg
duze walki albo lokowka i grube pasma nawijasz.

Cytat:
Napisane przez _eNchaNted_ Pokaż wiadomość
ja już mam promotora, ale narzuconego z góry, bo już u innych miejsc nie było
ale nie wiadomo co to będzie, mam tylko temat pracy, a jego ponoć chcą wywalić z uczelni

a kochana, Ty chyba miałaś psiaka, nie? co z nim? został w domu rodzinnym?

ja bym chyba yorka wybrała
buldogi nigdy mi się nie podobały i zawsze się ich bałam - ale to chyba przez uraz z dzieciństwa.. kiedyś jak byłam jeszcze malcem sąsiad (kretyn) mnie takim straszył, prawie 3h siedziałam na drabinkach i bałam się stamtąd zejść, żeby mnie nie pogryzł

jakoś milej mi się przegląda na blogspocie
i brawa dla Ciebie, że tak szybko przeniosłaś tą całą księgę wiedzy

o kurcze szoruj włoski, do piątku powinno zejść

taka średnia - ten kołnierz nie podoba mi się za bardzo

pasiak i t-shirt

oj Agatko, ale się wkręciłaś
dziekuje kochana za opinie
bo mialam mieszane uczucia czy na tym blogspocie bedzie mi lepiej... ale juz jakos go troche ogarnelam

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
wklejam moje okropne włosy

Kitka fajne zakupki fajny pasiak
ło matko... to ile ty ta farbe trzymalas ze tak trzaslo?

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
Buahhot ciężko stwierdzić, bo jak patrzę na odrost to zaraz widzę te niebieskie i mi się płakać chcę bo tak się odcina ale jest jasno i gdyby nie to to pewnie byłabym happy

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

Amelka siedzi i się bawi, i wyjada brudy z podłogi i jak tylko widzi że się na nią patrzę to jak gdyby nigdy nic daje mi te brudy że niby znalazła mówię Wam, ona mi tak szybko rośnie... Ehhh !
mowilam ci ze nim sie obejrzysz to urosnie i nawet nie zdazysz sie dobrze nacieszyc
ciesz sie i zapamietuj kazda taka chwile, niedlugo zostana ci wesole wspomnienia i szkrab chodzacy do przedszkola/szkoly itd...