Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 09:12   #4265
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Jodie, nie wypróbowałam jeszcze żadnego przepisu, ale spodobała mi się koncepcja
http://www.google.pl/search?hl=pl&cp...og&sa=N&tab=wi
O fajne

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
skorzystam z Twoich tart , ta z szynką parmeńską i oliwkami podoba mi się bardzo, do tego ze szpiankiem bo uwielbiam i mam z szynką przepis i pomidorami.
do tego tartletki i deska serów + jakaś sałatka. wystarczy + te kurczaczki w muffinach
wyjdę zaraz na ignoranta ale nie mam pojęcia co to quesadille i cevapcici idę się dokształcić.

kurde mama mi się pochorowała, nie wiemy co jej jest, dziś idzie do lekarza, żołądek ją tak boli ze nie może spać ani nic. pierwszy raz od 29 lat nie poszła do pracy z powodu zlego samopoczucia. tak tylko szpital ją powstrzymywał - jak rodziła i jak miała operację na żylaki. przeklęty październik. zawsze coś
Jodie, zdrowia dla mamy

Quesadille to dwie tortille podpieczone na patelni, a w środku nadzienie...coś na kształt przykrytej pizzy można kroić jak pizzę, na trójąty.
Cevapcici, to takie bałkańskie klopsy. Dziś wstawię przepis na bloga.

Na tartę ze szpinakiem mam fajny przepis też...szpinak, łosoś i sos beszamelowy - pycha! Moja ulubiona

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Tam to się raczej nie dopchasz

Zresztą słyszałam, że na sam jej przyjazd Silesia ma być zamknięta, ale to gadały sprzedawczynie w Bershce
O nieeeee... a miałam taką nadzieję. Jestem wielką fanką jej działalności (co ona tak właściwie robi? )

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2011-10-06 o 09:13
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora