Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 09:55   #2710
Anulka_86
Raczkowanie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Maga83 " Ty znasz Poznań w miarę? Bo będę tam w przyszłym tygodniu i chciałabym coś może kupić dla Bąbelka, ale zupełnie się nie orientuję gdzie są w miarę fajne np ciuszki i oczywiście w dostępnej cenie
Ja jestem z ubrankami daleko w tyle, chyba muszę wziąć z Ciebie przykład i zacząć coś kupować, bo nie mam nic "

Poznań znam, ale szczerze to nie mam pojęcia gdzie są fajne ciuszki - tzn. inne niż w innym mieście.
Ja za tydzień 13 .10 idę na USG polówkowe i powiedziałam sobie ,że po tym badaniu pojadę do Tesco - bo tam zawsze widzę super ciuszki i kupię pierwszego bodziaka już się nie mogę doczekać.
A co do tego Poznania- to kwestia też tego w której części Poznania będziesz. W każdej Galerii jest coś dla dzieciaczków -ale ja na razie nie wchodziłam szukać.... bo nie miałam zamiaru kupić - zawsze mówiłam, że za wcześnie jeszcze , dlatego nie umiem powiedzieć gdzie taniej.
Ja jeszcze też nic nie mam -ani jednej pary skarpetek

Nie martw się... jeszcze tyle czasu o końca lutego damy radę !
Ja czekam na takie większe zakupy - będą mnie bardziej cieszyły
Anulka_86 jest offline Zgłoś do moderatora