Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowo - Dukanowo czyli dyskusje o polityce i piłce nożnej;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 11:41   #2
blair witch
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowo - Dukanowo czyli dyskusje o polityce i piłce nożnej;)

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
bo to nie temat na ten watek!!!!nie bede wiecej tu smiecic...
ale.... jak dla Ciebie nie ma roznicy miedzy operacja biustu (bo mi sie nie podoba) a zaburzeniem tozsamosci zwiazanym z plcia...to chyba nie mamy o czym rozmawiac
i nie ładnie kopiowac bez podania zrodla
ale zapraszam do zalozenia watku

wolno napewno, trzeba zalozyc i bedziemy dyskutowac, ja najwczesniej wieczorem mam czas

milego dnia

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

WĄTEK PLOTKOWY
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post29815274
zapraszam do dyskusji ale bede dopiero wieczorem
Chyba sobie nie zdajesz sprawy jakie katusze psychiczne i zaburzenia mogą powodować kompleksy Co jest dziwne, bo przecież powinnaś.

Może nie zauważyłaś, ale zanim Magda napisała, to w poście do Ciebie napisałam, że sukcesy platformy WKLEIŁAM na poprzedniej stronie. Wkleiłam, nie zapisałam No ale Ty czytasz wybiórczo i bez zrozumienia kompletnie, więc wątpię żebyś zwracała uwagę na to, co ktoś pisze. Wybierasz sobie jedno i jedziesz z tym. Przykładem jest chociażby ten post, który cytuję. Wybrałaś sobie jedno zdanie z całego mojego elaboratu, i będziesz je wałkować do śmierci To takie... platformowe