2006-10-29, 15:17
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Dzisiaj Wiki wstala o 9.00 i szczerze powiedziawszy caly dzien jest jakas dziwna. markotna i spiaca i sama nie wiem czy to przez pogode ktora nie skapi deszczem i wiatrem czy moze dlatego ze nastapila zmiana czasu.
płatku dziewczyny maja racje. nic sie nie stanie jak cie nie bedzie dwie godziny. nakarmisz i przebierzesz Matiego wiec TZ bedzie mial spokojna glowe. pewnie juz jestes po zakupach lub w trakcie ale wiedz ze trzymam kciuki. mij TZ tez sie bal a teraz jest inaczej. co prawda jeszcze sie czasem pulta ale ide np. na przedluzenie pazurkow do jego siostry a on minimum dwie godzinki siedzi z Wiktoria. wczoraj zostal z nia na 6 godzin i sam po raz pierwszy ja wykapal zrobil mleko. dal sobie rade i potem jak chcial mnie przeprosic za to wariactwo to powiedzil mi jedno. tera juz wie jak to z Wiktoria jest. prawda jest taka ze kiedy jestem sama z Wiki to ona chodzi za mna wszedzie. nie zostanie sama w pokoju i nawet do lazinki idzie krok w krok za mna. wiem ze to niezbyt fajne ale coz zrobic kiedy Wikula jest przyzwyczajona tak do mnie. wczoraj powiedzial ze to troche meczace jest i juz mi sie nie dziwi ze wbijam mu do glowki ze potrzebuje isc sobie sama bez nich chocby na godzinke. rozumie mnie juz i wiecej juz nie bedzie sie klocil ze wyolbrzymiam. ciesze sie na jedno ale wiem ze i tak nie zna calego repertuaru. ja piore wieszam pranie sprzatam gotuje zmywam naczynia i najczesciej Wiki nie spi. a on tylko jej pilnowal, nie wie jak czasem jest ciezko pogodzic pilnowanie szalonego dziecka i obowiazki.
Platku wiedz ze takie metody przynosza skutki. nie natychmiastowe ale zawsze jakas poprawa jest.
a za to ze wczoraj mnie wyciagnal z impreski za kare kupi mi kozaczki na zime i Wikuli kozaczki oraz mi cos jeszcze. wlasnie obmyslam co jeszcze
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.
http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
|
|
|