Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 15:21   #2783
Kelpie
Zakorzenienie

Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)

Cześć

dzięki za opinie co do paletek.

Siedzę na uczelni i czekam na zajęcia. Doceniam fakt posiadania netbooka. Muszę też skonfigurować sieć uczelnianą w telefonie.

Dzięki l4 mam sporo wolnego, ale jak mi przyjdzie wrócić do pracy to masakra. Każdy dzień zajęty albo uczelnią albo pracą, a niektóre rano na uczelnię, a potem do pracy czyli jakieś 12h poza domem. Raz w miesiącu, może dwa mam jeden dzień zupełnie wolny. TŻ jeszcze gorzej ma bo dwie prace, studia dzienne i podyplomówka. Z jednej strony trzeba korzystać z chęci i działać teraz bo potem to nam się nie będzie chciało, ale nie ukrywam, że chętnie pożyłabym studiami, posiedziała całe dnie w bibliotece i popisała magisterkę. Wszystko byłoby ok gdyby nie zapieprz w pracy. Na uczelni też będzie trzeba popracować trochę. Czasami mam ochotę to rzucić (w sensie pracę), ale w czerwcu będę szukała pracy po skończonych studiach i wtedy mogę żałować swojej decyzji. Przyzwyczaiłam się też, że jakaś kasa wpływa na konto co miesiąc, a na wykończenie mieszkania też będzie potrzeba. Szczęście w nieszczęściu, że miałam ten wypadek bo jak już lepiej się poczułam to mogłam naładować trochę akumulatory. Takie rzeczy jak zrobienie prania czy posprzątanie robiłam z chęcią bo normalnie nie mam na to czasu.

Marzy mi się czas jak wprowadzimy się do naszego mieszkanka i będziemy spędzać długie zimowe wieczory z kocykiem, książką, filmem i herbatą. Wprowadzenie na zimę może i jest realne, ale ta reszta niestety nieprędko.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora