Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia? Cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 17:07   #738
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?Cz.I

Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość
Czyli moja przyszłość należy do hydrolatu lipowego
Oczarowy miałam dwa razy i nie jest on moim faworytem, choć czytając o zachwytach nad nim myslałam, że to będzie mój nr 1. Ale nie, dla mnie jest średni, w porządku, bez ochów i achów Wolę różany, rumiankowy albo neroli
A na lipowy na pewno się skuszę
Cytat:
Napisane przez paradiso perduto Pokaż wiadomość

Podrażniać, o nie! Mam nadzieje, że mi się to nie przytrafi

Naprawde warto sie skusic na lipowy bo jest bardzo lagodny w dzialaniu. Natomiast oczarowy... na poczatku stosowania (jak to zazwyczaj u mnie bywa) cudownie sie sprawowal , fajnie zwezal pory i orzezwial ale od jakiegos czasu zaczal mnie podrazniac, wiec musialam go odstawic bo za bardzo podkreslal moje stany zapalne i co troche bledly to znowu oczar zaczal je podkreslac,wiec bezsensu.

Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość
Nie mogę powiedzieć, że to on
U mnie o zapchaniu zadecydował czas i częstotliwość używania. Najpierw miałam pomarańczowy, a jak się skończył, od razu zaczęłam herbaciany. Widocznie nie mogę używać olejku ciągle, bez przerwy.
Skóra zwyczajnie się przesyciła, tak myślę.
I w moim przypadku powiedzenie "co za dużo, to niezdrowo" jak najbardziej się sprawdza
Dokończę go jednak i nie będę się obawiać zapchania bo zamierzam go stosować sporadycznie
Tak więc spokojnie możesz go zamawiać
Ja olejkami byłam zachwycona, ale jak widać moje szczęście się skończyło i trzeba było je odstawić
Aktualnie uzywam olejku herbacianego i jestem z niego bardzo zadowolona dlatego,ze mnie w ogole nie zapycha, a ja mam ogromna tendencje do zapychania. Z tym ze olejku uzywam jedynie dwa razy dziennie i naprawde do umycia calej twarzy biore go bardzo niewiele. Zaledwie kilka kropel. Na mokrej twarzy daje lepszy poslizg niz na suchej dlatego moge go uzyc wmniejszej ilosci.

Od jakiegos czasu uzywam kremu azelo... mialam chwilowy wysyp i... moja cera zaczyna byc w coraz lepszym stanie, szczegolnie mam na mysli moje grudkowe stany zapalne. Tak cos sie mnie wydaje,ze jednak kwasy BHA podzialaja konkretnie na te moje pryszczole bezpowrotnie je zegnajac.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując