Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o kolorowe, spełnione życie :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-06, 17:56   #61
riddle92
Zadomowienie

GG do riddle92
Dot.: Walka o kolorowe, spełnione życie :)

Cytat:
Napisane przez AnnMargaret Pokaż wiadomość
Orzechy to tłuszcz ale w sumie ten zdrowy i mogę je przegryzać w trakcie np wykładów. Bo w niektóre dni mam tak, że 10 min przerwy i muszę się przemieścić z budynku do budynku. I trzeba coś kombinować z tym jedzeniem

Dziś planuję:
9:00 śniadanie - owsianka z bananem ,otrębami, owocami i orzechami
12:00II śniadanie/lunch - kurczak z makaronem pełnoziarnistym i sosem pomidorowym
15:00na zajęciach - jakiś kefir i jabłko
18:00 obiadokolacja zrobię omlet z jajkami, warzywami i wędliną
21:00 kolacja serek wiejski ze szczypiorkiem i pomidorem

Chyba tragedii nie ma tym razem?
no dzisiejszy jadlospis piekny!
a tak to jest niestety, jak jest chwila na zjedzenie to ciezko zjesc cos zdrowego i szybkiego : (

a jesli chodzi o kalorie, wielokrotnie slyszalam ze nie warto mocno obcinac kalorie ja tak naprawde chudlam wlasnie jedzac 1900 i spalajac okolo 300 ruchem, w roku szkolnym teraz troche juz poznalam swoj organizm i ucielam, ale niewiele wiecej w sumie ;d moze sie w sumie zdarzyc tak ze teraz nawet jak zaczniesz jesc wiecej to przytyjesz (albo bedziesz miec takie wrazenie), ale schudniesz... bo to prawda, te ostatnie kilogramy sa okropne fuj fuj ale jezeli wiesz ze bedziesz sie duzo ruszac, to nawet lepiej zjesc sobie dodatkowo wiecej makaronu czy jakis serek jeszcze, i miec sile zeby przebiec wiecej ;d

haziness - 5 kg w moim przypadku jest faktycznie raczej intuicyjne, po prostu jak uznam ze ten brzuch wyglada dobrze to wskocze na utrzymanie ;d na razie robie jednego dnia aeroby + jakiestam silowe, tzn w domu, ale wlasnie na ladne miesnie, a drugiego hiit, i tak na zmiane troszeczke tam jest do spalenia, troszeczke do wyrzezbienia ;d

a co do paluszkow, to prawda, masa białej mąki i na pewno nic dietetycznego ;d ale za to jak wciaga!
riddle92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując