Dot.: Łamanie się włosów ?
ehh również mam taki problem ; / tylko ja mam pocieniowane włosy i od środka są one takie... oznacza to , że trzeba je nawilżyć ja juz miesiąc nawilzam włosy i to potrwa pewnie jeszcze z dwa ... ale cóz chciałas zeby ci pomóc to powiem ci co ja używam hymm właściwie od wrzesnia nie używam silikonów - właściwie szamponu itp . to są produkty ekologiczne , jest to firma alterra za ok.9 zł w rossman jest ten szampon 250 ml ; / ehh neisiety mały ale jak mi narazie została połowa po miesiącu mycia. to rodzaj szamponu morela i pszenica do włosów zniszczonych , Poczytaj sobie na internecie o silikonach w szamponach ; ] , zakupiłam również maseczke za 8.99 zł w rossman ona jest z granatu i aloesu użyłam jej tylko raz a widsze juz spore efekty i oczywiście używaj po każdym myciu odżywki ja mam z isana z rossman taka różowe pudełko - ona jest wygładzająca 300 ml - za niecałe 5 zł taniutka i dobra a 3 razy w tygodniu używam odzywki ale to juz z silikonami jest z biedronki elisse za 5 zl ; d moja pielęgnacja nie jest z byt droga a najlepsze zostawiłam na koniec ;] czyli jedwab w płynie zakupiony w polo za 10 zł nazwa loton jest soper to on mi najbardziej pomógł ;] moje włoski dochodzą powoli do siebie mam nadzieje ze twoje również dojda i ze zechce ci tak długi tekst przecztać ; ] pozdrawiam
|