Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak podkreślić jasną cerę?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-29, 16:20   #2113
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę?

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Cmoksiu, używam Dermablendu nr 15 - nie jest on wprawdzie idealny: o ton za ciemny, szybko traci świeżość, skóra pod nim się mocno przetłuszcza, ale na codzienny makijaż do szkoły w którym priorytetem dla mnie jest czas i krycie nawet mi odpowiada. Boże, co za potwór zdaniowy mi wyszedł
Pod względem konsystencji i lekkości lepszy byłby np. korygujący Avene, ale on ma dla mnie zbyt ciemne kolory a miałam próbki dwóch najjaśniejszych odcieni.
Chyba przy okazji wtorkowego wypadu do Wrocka wpadnę do Superparhmu i zmolestuję panie o ten Toleriane.
ja w sumie mam ten w słoiczku, kolor b12 i jest jaśniejszy od 15 w tubce, ale za to ciężko się go nakłada.. najpierw trzeba rozetrzeć na ręce i dopiero na twarz. Sporo przez to się marnuje, poza tym trwa to długo zanim uzyska odpowiednią konsystencję. Kolor mnie w sumie też do końca nie przekonuje, choć jak na Vichy jest bardzo jasny. Ja mam cerę mieszaną, ze strasznie błyszczącą strefą T przy jednoczesnym przesuszaniu, które ten korektor/podkład bardzo podkreśla i za nic nie mogę się do niego przekonać.. chciałam sobie kupić ten w tubce, ale jak je porównałam to podziękowałam
EDIT: miałam nadzieję, że wprowadzili jakiś jasniejszy w tubce, dlatego pytałam