dlatego mam nieodparte wrazenie, ze to Ty wierzysz w medialną w kampanie przeciwko Tuskowi, chocby przytaczajac te "zasługi" PO bo czym one sa jak nie propaganda ??mam Ci znaleźć podobne na PIS???tylko poco??
ja nie mam TV, czytam gazety i słucham radia, i np. w tok fm sa zapraszani ludzie z roznych opcji i maja szanse sie wypowiedziec wybacz ale w wiekszosci jak slucham PIS to mi sie noz w kieszeni otwiera...
dla mnie PO z PIS rozni sie glownie kulturą uprawiania polityki i mam wrazenie mądroscia, po prostu choc prawica to w wiekszosci nie moja bajka
dla mnie K jest chory z nienawisci do wszystkich i sam sie na tym spala, a dlaczego powiedz mi drugi K byl najlepszym prezydentem jakiego mielismy

??bardzo mnie to ciekawi...bo to, ze byl dobroduszny i miło wygladal z żoną to chyba za mało... bo mam wrazenie
, ze tylko dlatego, ze zginal w katastrofie lotniczej bo przeciez nie tragicznie jak grzmi PIS...dla mnie był beznadziejnym prezydentem choc być moze był dobrym czlowiekiem... ale pierwszy pan K sterował nim od tyłu i mysle, ze sam sie meczyl na tym stanowisku...:ehem:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------
ja nie jestem za PO...
tylko jednak inne partie po prostu sie malo licza...