Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-07, 06:58   #454
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
wybaczycie??
całuję
no pewnie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

O, ja też!!! W ogóle kocham gotować, choć nigdy tu o tym nie pisałąm Ale teraz jakoś odmawiam sobie przyjemności pieczenia, żeby potem wszystkiego tego nie zjadać i nie rozrastać sie gdzie nie trzeba Bo mój mąż to skrajny niejadek i zawsze kończy się na tym, że sama wszystko opylam

Ja też kiedyś, kiedy dłuższy czas w szpitalu leżałam, przyzwyczaiłam się do Inki, bo tam czasem do śniadanie taką dawali. I bardzo ją polubiłam. Ale w końcu wróciłam do prawdziwej, cudownej, aromatycznej kawki, choć Inka tez zawsze w domu jest
A co do słodzenia, to ja nie słodziłam nigdy w życiu. I dla mnie słodzenie zabija smak i kawy i herbaty Za to mleczko do kawy (w dużych ilościach) obowiązkowo

Brawa za okrągłą "tygodnicę"
A oto śpiworek... z bezcenną zawartością (jej w sklepie nie sprzedawali)
Śpiworek ładny, ale bez porównania z piękną zawartością
Ja w szpitalu kawy nie mogłam znieść. Niby kawa - wiadomo - Inka, ale słodzona...fuj.......
A ja nienawidzę słodkiej kawy. Robię obowiązkowo z mlekiem. Czarnej nie piję, słodzonej też nie, a już czarna słodzona to w ogóle... przez gardło nie przejdzie

U nas to na odwrót jest - mąż twierdzi że ja niejadek jestem (choć tego nie widać po mnie), ale uwielbiam piec. Zwykle 95% ciasta zjada reszta domowników

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
zrobie w sobote!
ile stopni w piekarniku?
180 stopni. Możesz włożyć do nie całkowicie nagrzanego piekarnika.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Że co?!? Marchewka? Serio?
serio
Skład:
Prażone nasiona: len.
Prażony korzeń: marchew.
Mielone nasiona i owoce: anyż, koper, czarnuszka, jeżyna.

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
ogólnie mój dziec zdrowy wg angielskiej pediatry (nic nie mówia o wodniaku jaderka). za to zdziwiły ją Emilowe sine nogi. ja patrzę na nią, a ona na mnie i pyta mnie: a te nóżki? a ja do niej : no właśnie. po zastrzyku zawsze sa takie sine? a ona na mnie patrzy zdziwiona i mówi,że pierwszy raz się z tym spotyka. ja już przerażona ale lekarka patrzy na te nózki i pyta mnie, co za spodnie miał mały, i ja kretynka patrze na granatowe dzinsy leżace na torbie.. zrobiłam z Emila smerfa i jeszcze próbowałam wmówic angielskiej służbie zdrowia że to ich wina.

co do śpiworków - dopiero od jakiegoś czasu małego w nie pakuję, ale chyba mu to pasuje Mniej się wierci Najpierw się zastanawiałam czy to go nie będzie wybudzać jak zacznę zasuwać i w ogóle coś gmerać, ale gdzie tam. Kładę do łóżeczka, niby patrzy co robię ale już takimi niewidzącymi oczkami i odpływa

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora