2011-10-07, 09:29
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,
Droga Evo,
Mysle, ze nie bardzo wiem jak poruszac sie po tym forum. Moj polski jest nie najlepszy, przepraszam za to. Jestem polskiego pochodze ale mieszkam w Australii, wiec moj angielski jest o niebo lepszy niz polski. Nie mam zadnego problemu z czytaniem po polsku, poniewaz staram sie zagladac do polskich portali internetowych kazdego dnia, z pisniem i mowieniem mam duzo pam z roblemow. Anyway... Moj maz dostal propozycje pracy w AD, ale zaczym podejmiemy any decyzje musimy wiedziec czy mozemy przeprowadzic sie tam z naszym pieskiem. Nie mamy dzieci, wiec nasza mala dziewczynka jest jak coreczka dla nas. Problem jest ze moj maz nie jest pewny czy mozemy wynajac jakies mieszkanie z psem. Wiem, ze jest to moze smieszne pytanie dla niektorych, ale dla nas jest to warunek przeprowadzki to AD. Jeszce raz najmocniej przepraszam za moj slaby polski. Jezeli mozesz odpowiedziec mi n moj email address bylo by wspaniale, ja nie chce kompromidowac sie bardziej na forum z moim slabym polskim. My email address is angie_skrzynecka@yahoo.co m.au
Bardzo dziekuje za wszelkie informacje i pozdrawiam.
Mysle, ze polacy wybierajacy sie do AD sa bardzo szczesliwi, ze maja tam Ciebe, uwielbiam Twoje posty.
Angie Maltby
|
|
|