2011-10-07, 11:53
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Cytat:
Napisane przez Grazin
a no i sebek tez ma plamke z tyłu głowy prawie na karku. jak sie urodził byla mocno bordowa a teraz jasno różowa.
|
Wiktor ma identycznie 
Cytat:
Napisane przez Siasiek
Dobra to się zbieram najpierw do Kasi na kawę, następnie do Mary. Mojego straszaka mam wziąć Mary? 
|
siaśku w taka deszczowa pogodę to najbliżej masz do mnie
zapraszam
blueberry ponoć właśnie ciężko dostać rękawiczki na sznurku, kolezanka wczoraj szukała dla dzieciaka i mówiła to samo my mamy bo baba w UK mieszka i przysyła
aguś_87 i brawa za butki, świetne są 
anula Kochana skoro widziałaś, to wiesz skąd moje opory. W poniedziałek chyba zaczynamy więc muszę się nastawić psychicznie.
lolko dziękuję 
daj proszę znać jak znajdziesz gdzieś ładny dywanik vel kocyk albo matę jakąś dużą do zabawy,
Wiktor spi od urodzenia sam w łóżeczku, w pokoju obok; czasami biorę go nad ranem ze mną do łóżka. Próbowałam spać z nim w jednym łóżku, co skutkowało całkowicie nieprzespaną nocką przeze mnie, każde stęknięcie, ruch i się wybudzałam;
jego łóżeczko jest tuż przy naszych drzwiach a drzwi otwarte więc słyszymy wszystko i jak jest potrzeba to biegniemy 
aniu 2631  za obroty;
grazin pamiętamy o Sebusiu, naszym cudnym macho :d za wagę;
caffelatte :hej:
dzień dobry...no dobra dzień pochmurny i deszczowy
Wikuś ma dzień śpiocha, i ściągania skarpetek. Biegam ze szczotką, wyganiam kotki podłogowe, gości mam po południu.
uciekam i ściągam wizaż na pasek
|