Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-07, 13:37   #319
Weredka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Weredka, Antropia, Matall, Zosiaa, Mary dzięki za rady w sprawie dywanu..

Ja też nie lubię dywanów i na dzień dzisiejszy zadnego nie mam.. chociaż panelów swoich też nie lubię.. no, ale trudno

Tak właśnie dumam nad tym miejscem do zabaw.. może też nad jakims kocem dzieciowym pomyślę.. bo tera ztylko takie do nakrywania mam..

Werdka - Zozol ale super

Ania to Nanusia, więc i Zuzia się musiała ksywki dorobić. I tak jakoś wyszedł Zozol

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Zimne mleko wypiła! Chyba moje dziecko lubi tylko chłodne picie, bo soki pije chętnie, a mleko tylko jak już zimne jest...Czy to normalne?:P Wczoraj też wieczornej butli z kleikiem nie chciała, a jak ostygła to wypiła...
Moja paniczka z kolei zimnego nie chce, tylko cieplutkie i koniec.

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Spice może spróbuj zmienić mleko na inne. A nie zraziła się czymś? Nie daliście jej zbyt ciepłego bądź zimnego? Jak taka humorzasta jest to może focha ma Tak na poważnie to mój starszak właśnie nie pił gdy mleko było za ciepłe (musiało być zimne i koniec).
Co do nie picia mleka to ja jestem dzieckiem które od 6 miesiąca życia nie piło mleka z butli. Od małego karmiono mnie papkami bo mleko w zwykłej postaci odpadało ale grysik jadłam. Znam jeszcze dwa takie przypadki kiedy dziecko zbuntowało się na mleko i dzieci są całkiem zdrowe
Pokombinuj jeszcze tylko nie wpychaj jej na siłę bo może faktycznie będzie większy bunt.
Nie wspominam o tym, że zęby też mogą ją drażnić.
Ja oprotestowałam mleko w drugim miesiącu życia. I wszystko co na mleku, więc jestem wychowana na zupkach.

Zuzia mi coś złapała, ma mały katarek i coś furczy. Temperatury nie ma i jest pogodna, więc do lekarza nie idę. Ania też jakiś katar przytargała z przedszkola.
Zuzia 31 maja 2011

Weredka jest offline Zgłoś do moderatora