Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-07, 13:42   #541
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość

Zaneta, poty mogą być od tarczycy, choć wydaje mi się, ze tym razem to inne poporodowe sprawy. kiedy usg robisz?
Ja nie pytałam o pot,nie pamiętam która
Ja mam wizytę 12 października,
właśnie miałam odebrać wyniki

No i jestem i Ja.
Coś mnie bierze...
Głowa mnie boli, katar zaczyna męczyć.
Zrobiłam dziś ala krokiety z bułki
PYSZNOŚCI!!

Herbatka - Ja podaję koperkową i kupiłam rumiankową. Po koperkowej widzę, że robi koopy codziennie i jej zdecydowanie lepiej, ale widze też kleksy które robią się suche i przyklejają do pupy, normalne ? Podaję np. jeżeli zje a za 20 min coś jej nie pasuje i czegoś się domaga,dostaje herbatki i cisza. Kiedy chce zasnąć i mieli i mieli smoka i nadal nie zasypia, daję herbatkę i zazwyczaj zasypia. W ogóle nie wiedziałam, że moje dziecko tak domaga się picia kiedy podaję herbatkę to to widzę. Teraz na cały dzień max 80ml mi wypije licząc noc.

Spanie - nie liczę tego, ale max w dniu do 1h, na spcerze więcej, a tak do drzemki 15-30 min.

Pampersy - moja to lubi zsiurać się bez pampersa

MarzenaS
kupiłam ten EuphorbiumS, powiedz mi przy jakim katarze go podałaś i ile razy dziennie?

CIASTO KRÓWKA- przepis dam nabloga

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora