Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-07, 15:29   #448
xLADYx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIV

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
spróbuję

ja chyba nigdy... no może w podstawówce jak tata zabrał mnie do fryzjera i wróciłam do domu opitolona na "pieczarkę"

dziękuję za wyjaśnienie!

dobranoc
o matko też byłam z tatą i wróciłam z grzybkiem

---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

witajcie
wróciłam z zakupów i zaraz farbowanie

Snow opaska

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
i elegancko służy Ci ta zmiana farbki

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
Bunny bardzo ładne włoski i rzeczywiście na blogspocie lepiej i przejrzyściej i szybciej jak się szuka
dokładnie

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez _paulinka2 Pokaż wiadomość
Buahhot ja mam niebieskie tylko tam gdzie ta koleżanka mi walnęła za dużo farby z odrostami, no i chyba na długości trzymałam z 10 minut wydaję mi się że nie wyjdzie Ci niebiesko bo mi też by nie wyszło gdyby ona dobrze pofarbowała

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

http://allegro.pl/buty-kozaki-emu-au...838526447.html

oo takie chce krótkie emulaki może one nie wyglądają za ciekawie ale są takie cieplusie
ja też nowe takie chce tylko ciut dłuższe jak moje poprzednie
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora