Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-07, 14:24   #2196
karmeelek
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez icoteraz Pokaż wiadomość
Zrób, zrób. Ja przy jednym jak i drugim dziecku na początku plamiłam. Jeśli tak jest (test pozytywny) natychmiast leć do lekarza, bo może będziesz potrzebowała wspomagania hormonami. Coś o tym wiem, bo jeden taki lekarz powiedział mi, że ''' eee to nic takiego, w terminie miesiączki może tak być" - i niestety moja pierwsza ciąża to malutki aniołeczek
2 ciąża - 9 miesięcy w łózku a trzecia przy plamieniu - ok. donoszona bez takich komplikacji mimo plamienia - i chłopak rosnie jak na drożdżach.
Piszę nie po to by cię straszyć, tylko po to żeby pokazać jak różnie można "przechodzić" ten błogosławiony stan.

Pamiętaj! Jeśli jesteś w ciąży - natychmiast do lekarza,. Niech on zdecyduje co dalej. Powodzenia
Przykro mi, że takie nieszczęście na początku Cię spotkało
Zrobię zrobię Tylko się zastanawiam czy poczekać jeszcze z 2 dni tak jak miałam mieć @ teoretycznie bo niestety ostatnio to strasznie nieregularne jest czy jednak zrobić sobie test dzisiaj po pracy bo będę na chwile w domu a potem jadę do rodzinnego domu mojego a tam mi jakoś tak dziwnie robić test mimo, że wiedzą, że staramy się o dziecko.
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora