Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-07, 14:25   #2379
eiri
Wtajemniczenie

GG do eiri
Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
kazdy organizm jest inny, nie wszyscy maja takie same potrzeby.

ja powiem tak - vitapil to byl dla mnie niewypal. stosujac go przez ponad pol roku nie zauwazylam jakiejkolwiek poprawy ani we wlosach ani pazkonciach czy skorze

merz special byl dobry, tylko ze jest dosc drogi, pomogl mi przy wypadaniu, niestety zawiera zelazo, a u mnie zelazo nie wchlania sie z przewodu pokarmowego w zwiazku z tym musialam odstawic ten preparat bo mialam straszne nudnosci

no i biotyna. wczesniej byl to biotebal 5mg- polskiego dystrybutora, teraz jest to biotyna puritan's pride - czyli zagraniczny dystrybutor - jednak dawka taka sama. zauwazylam, ze biotyna dosc szybko zaczyna u mnie dzialac, w sensie, ze efekty sa widoczne po ok 2 tygodniach od pierwszej kapsulki. biotyna ktora teraz przyjmuje jest o tyle lepsza, ze zawiera jeszcze krzemionke. na angielskim forum jest bardzo polecana wiec i ja postanowilam sprobowac i poki co chwale ja sobie, ale na efekty porownywalne trzeba poczekac jeszcze jakis miesiac
Hmmm, a nie jest tak, że zaczęłaś widzieć efekty, bo po prostu od długiego czasu się suplementujesz?
Ja bym nie była taka pewna, że to zasługa tylko i wyłącznie biotyny.