Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-07, 15:33   #2893
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

o nieeeeeeeeee tyle się napisałam i mi zjadło buuu ;(
no nic to w skrucie bo już mi sie niechce drugi raz rozpisywac
widzę ze coraz wiecej mamuś grudniowych przybywa a na początku byłam jedyna sama grudniowa
w czwartek zaczął mi sie już 29 tydz
a dziś byłam na badaniach krew, mocz, glukoza w poniedziałek odbiór wyników a w czwartek wizyta u lekarza
dziś musiałam sie włamywać do domciu przyszłam od lekarza , drzwi zamknięte,samochód tż stoi garaż też zamknięty myślałam że moze z kumplem gdzieś pojechał napierałam na jego tel chyba z 6 czy 7 razy ale nie odbierał a ze mnie w drodze powrotnej pęcherz przycisnął to stałam przed tymi drzwiami i myslałam ze się posiuram a nie maiłam kluczy więc robiłam włamkę naszczęście zostawiłam uchylone okno przytachałam z ogrodu krzesło otwarłam okno i wskoczyłam do pokoju wchodzę do salonu a tam kto??.... tż w najlepsze sobie śpi na kanapie myślałam że udusze gada, dre sie na niego że gdzie ma ten pi....rdo....lo...ny telefon że k...u...r...w...a dzwonie do ciebie a ty co a ten tylko oko otworzył - ale o co ci chodzi kobieto - no ręce mi opadły

a teraz idę robić obiadek dziś śledziki w śmietanie i ziemniaczki mmmmmmmm pychotka a po obiedzie chyba drzemka bo po tej glukozie przymulona jestem a ręce mi sie trzęsą jak alkoholikowi