2011-10-08, 10:56
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Witam się 
Mary czy mnie jeszcze kochasz????? Ajm Sory za wczoraj miałam jakieś zbudynienie wydawało mi się, że mnie nikt nie kocha i nie lubi wybaczysz mi me szczeniackie zachowanie
Princi często myślę o was Czy już się polepszyło Flavciowi i lepiej sypia I jak sobie radzisz Powiem Ci, że masz prześlicznego synka
Eweska oczywiście, że Cię widzimy pisz jak najwięcej co u was...chłopcy rosną tak szybko
niesamowite, że nasze wątkowe dzieciaczki już siadać zaczynają nim się obejrzymy to matura będzie 
Andziot to teraz ten kto Gabi zepsuł niech naprawia :P:
Daissy za kaszkę ja na razie nie daję ale spróbuję pewnie za jakiś czas 
MAmaoptymistka ładny avatarek czy ja Ci już móiłam, że podziwiam /Twoje podejście do zycia i wychowywania dzieci? jesteś dla mnie wzorem do naśladowania nie raz przypominam sobie Twoje słowa jak ma chwilę zwątpienia...
Pranie wstawione, dziecię na macie molestuje żabę, małż w pracy, na dworze zimno, deszczowo i wietrznie, więc dziś chyba sobie spacer odpuścimy. Jeszcze gdyby nie padało to bym się skusiła, ale jest tak mokro, że nie ma sensu nawet wychodzić śmieci wyrzucić.
Mam pytanie. Czym spieracie marchewkę z ubranek??????
bo mi nie schodzi i zaraz będę miała wszystkie ciuszki poniszczone...
Vanish nie działa
A i jeszcze jedno. Czy dajecie do picia swoim maluszkom jakieś soczki? Te po 4 miesiącu co są??? Bo mój Piotruś obraził się na wszystko co pił do tej pory ...Toczę wojnę z nim o picie ostatnio...jednego dnia wypił mi tylko ze 20ml i na drugi dzień miał twarda kupkę...a ja już nie wiem jak mu wcisnąć parę łyków.... myślałam o tych soczkach..co myślicie?
jeszcze ratuję się piersią i mu czasami między posiłkami dam na chwilę do pociumkania, żeby się napił troszkę, ale to mi się mało wydaje, bo on w dzień nie zawsze pierś chce
|
|