Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów.Offtopowo część III.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-08, 13:12   #2481
gabi97
Raczkowanie

Dot.: Powrót do NATURALNEGO KOLORU włosów (tylko!)

hej kochane
postanowiłam do Was dołączyć. od dwóch lat niezmiennie farbowałam włosy na intensywną czerń. ostatnio jednak, oglądając zdjęcia z czasów naturalków, zatęskniłam strasznie za tamtym wyglądem. jestem naturalną "mysią" blondynką, mam bardzo jasną oprawę oczu i jeszcze jaśniejszą cerę. farbowanie na czerń wymagało ode mnie robienia henny i mocniejszego makijażu, bo kiedy wstawałam rano, wyglądałam jak śmierć no i doszłam do wniosku, że koniec z tym! moje włosy szybko rosną i co jakieś 3 tygodnie musiałam je farbować. nienawidzę samego procesu nakładania farby, smrodu i tego skupiania się na swoim wyglądzie (codzienne analizowanie, jak duże są odrosty i czy kolor nie blaknie).
nie wiem, co mnie podkusiło, żeby zacząć malować te włosy... później już robiłam to tylko dlatego, że odrzucały mnie odrosty.

od miesiąca dopiero porzuciłam farbowanie i jest mi ciężko kontrast jest ogromny... a odrost w sumie niewielki, boję się, co będzie później... (dołączam zdjęcie)

i mam pytanie - jestem straszną estetką, ta różnica kolorów mnie wręcz obrzydza - jak można to ukryć? mam na myśli jakieś upięcia, opaski, cokolwiek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg odrosty 001.jpg (23,9 KB, 56 załadowań)

Edytowane przez gabi97
Czas edycji: 2011-10-08 o 14:40
gabi97 jest offline Zgłoś do moderatora