Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Błagam zabierzcie ode mnie...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-30, 11:19   #5
aga79
Zakorzenienie

Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Błagam zabierzcie ode mnie...

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Extraordinary AVON, ubytek max 3%, brak kartonika, pochodzi z wymiany. Ja nie mogę się do niego przekonać, ale wiem, że ma wielbicielki Naprawdę nie jestem wybredna- chcę go tylko zamienić na coś, czego będę używać.

Peeling myjący do twarzy z witaminą C BODY SHOP, ubytek 4-5%, użyty z 5 razy i bardzo wydajny. Sytuacja jak wyżej.

Podkład w piance ISA DORA, najjaśniejszy kolorek, idealny na filtry, użyty 10 razy.

Taka wish-lista to: coś dla cery naczynkowej, pięlegnacja cienkich blond włosów, mocne peelingi do ciała albo coś złuszczającego do smarowania, zapachy, żel do mycia twarzy, krem do rąk albo stóp, ale porządne, kosmetyki antycellulitowe i wyszczuplające, przeciw rozstępom (półka mniej więcej Eris albo wyżej).
Za kolorówkę raczej dziękuję chyba że bedą to błyszczyki W TUBKACH, dobre podkłady o jasnych kolorach (królestwo za jasne Isa Dory). Jak widać wieloma rzeczami można mnie skusić.

Z góry dziękuję za:
* lakiery do paznokci, błyszczyki z aplikatorami (używane), tusze do rzęs (używane), używane kosmetyki w słoiczkach
Ewo, ja chętnie bym Cię uwolniła od Extraordinary Oprócz tego co w wątku, mam jeszcze błyszczyk w tubce Loreal colour juice, kolor 404 Bali Dancer, super pachnie i trwały jak diabli Uzyłam go ze 3-4 razy więc ubytek malutki