Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zapuszczanie włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-08, 23:12   #3114
fluorescencyjna
Przyczajenie

GG do fluorescencyjna
Dot.: Zapuszczanie włosów

Cytat:
Napisane przez Krasko1 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie
Dołączam się do Was, również zapuszczam Zastanawiam się tylko nad jednym...Moje włosy nie są aż takie Super gęste jak niektórych dziewczyn i trapi mnie czy jest sens mieć je długie...Tj one właściwie są gęste ale niestety cienkie- od zawsze Nie ma tragedii, nie suszę, nie prostuję, właściwie żyją własnym życiem tylko czasami podcinane Chyba nie mają ze mną tak źle Ostatnio zafarbowałam po praz pierwszy Jak myślicie, zapuszczać takie jakie są czy jednak nie? Lubie swoje długie włosy.. I wiem, że nie są złe ale przy długich włosach bardziej widać każde niedociągnięcie Dodam zdjęcia, przepraszam za słabe oświetlenie Normalnie bardziej błyszczą tylko nie w tym świetle I przez ten warkocz <warunki domowe więc muszą być spięte z racji wygody xD> trochę się "pofalowały"
Fluorescensyjna Zgadzam się z tobą Też by mnie to tylko denerwowało
Zazdroszczę Ci idealnie gładkich i lśniących włosów! Naprawdę piękne! Wygląda, że są w rewelacyjnej kondycji! Ja bym zapuszczała maksymalnie do mniej więcej lędźwi. Z resztą zapuszczać zawsze można, a jak obetniesz, to będzie Ci ich szkoda poza tym coraz modniejsze są upięcia plecione tj. warkocze, francuzy itd., więc koleżanko! Zapuszczamy! )