Dot.: 'Hej, za rok matura...' czyli Matura '13
Cytat:
Napisane przez kiss12550
wiesz nie tak dosłownie ale zazwyczaj pomaga klasie, np po przez swoje znajomości załatwić coś taniej czy w czymś doradzic...tak jest w innych klasach u mnie niestety nie, stwierdziłam nawet ostatnio ze nie zasługuje na to zeby zapraszac go na nasza imprezę po to tylko zeby się "nawalił" za nasze   och nie znoszę go...
byłam wczoraj z Tżtem na imprezie w klubie umieram po prostu  a na dodatek mam jutro same straszne lekcje + sprawdzian , tak na dobra sprawę mogę dostać "tylko" 5 jedynek  zaraz chyba wypiję kawe i lecę sie uczyć...
miłego dnia Wam 
|
no co Ty :O u mnie to wszystko sami organizujemy. Jakiś nauczyciel wyhaczy u kogoś coś w rozmowie to dopero wie, że coś organizujemy. Moim zdaniem to lepiej bo jakoś dziwnie bym się czuła gdyby ktoś z kadry miał mnie widzieć troszkę wstawioną (a do tego większość pali, więc też ucznia w takiej sytuacji ) i np całującą się z chłopakiem oraz odwrotnie 
Co do tych sprawdzianów to ja już będę miała czwarty tydzień taki uroczy <3 sprawdzian za sprawdzianem. Po prostu masakra ! Jes u mnie w szkole tak, że nie możemy mieć więcej niż 3 sprawdziany w tyg także niektórzy nauczyciele są tak bezczelni, że mówią nam , że w takim razie zrobią zapowiedzianą kartkówkę (która ofc wpisują na czerwono-.-) i wychodzi , że mamy 4-6 w tygodniu. W tym będę miała 5
Edytowane przez Bambino123
Czas edycji: 2011-10-09 o 12:59
|