Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-09, 15:20   #635
loluska
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Zobaczcie dziewczyny jak wyglądają moje włosy bez suszenia suszarką włosów i nie czesaniu po myciu . Chyba mam kręcone włosy co??

kolor i dla mnie taki lalkowy, ale uważam że niewyprostowane wyglądają znacznie ładniej

Talullah
a gdzie można dostać taki żel? lub ten z bielendy? super że z emu jestes zadowolona i dzięki za opinie co do ubrań

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Ramoncia bardzo ładne włoski i zdecydowanie kręcone.
Ja rozstałam się z facetem po 4 latach i czuję się jak dupa wołowa... Nie mam siły i ochoty na nic... Moje spamowanie ogranicza się do przecierania twarzy wodą micelarną i tyle... Za to w ciągu kilku dni schudłam 3 kg.. nie mam ochoty jeść.. w sumie jem tylko śniadanie, bo rano jestem głodna a potem ciągle mi niedobrze...
dużo sił... przykro mi

Nie wiem czy wam pisałam, chyba nie, że zrezygnowałam z metod mycia CG, miałam wrażenie że obciążam tym włosy i próbuję nadać im strukturę inna niz ta naturalna. Staram uważać sie na składy szamponów ale nie bronie się rękami i nogami od tych z silikonami, bo często po nich moje włosy sa znacznie fajniejsze

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora