Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-10-09, 16:32   #4246
Mała!
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 923
Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)

Dziewczyny co do piesków...to ja kocham wszystkie osobi¶cie mam buldoga francuskiego ...to s± kochane pieski...tylko, że moja sunia ci±gle zachowuje się jak szczeniak przydałby się jej dobry trener

Wczoraj byłam z mężem na zakupach...w IKEI...ojeje ile tam fajnych rzeczy dla malucha...przewijaki, komody, łużeczka...materacyki, lampki i weszli¶y trż do H&M na dział dziecięcy zakochałam się w jednych ¶pioszkach cienme szare grubsze, takie ala dresowe na zamek przez tłów i nogawke, z kapturkiem...no masakra ale raczej dla chłopca...a my nie wiemy kto tam w brzuszku siedzi

Łapie mnie chyba jakie¶ PRZEZIĘBIENIE! ...gardło mnie boli ( nie mogę przełykać mam katar i czUję osłabienie... biorę wapno i rutinoskorbin ( ale to też na moje zmiany skórne) wieczorem zjem czosnek...wypiję mleko z miodem aha i kupiłam Sebidin, niby można...proszę trzymajcie kciuki aby mnie nie rozłożyło...i Wam też dużo zdrowia życzę

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2011-10-09 o 16:34
Mała! jest offline Zgło¶ do moderatora