|
Dot.: Studiujące w Anglii.
Cytat:
Napisane przez Serdussko
LadyLauran u mnie to samo ! tak zacieszalam ze tylko 8h tygodniowo mam i jak to wspaniale i w ogole a teraz najbardziej lubie wyklady kiedy siedze i slucham i nic wiecej.. bo gdy tylko pojawiam sie spowrotem w domu to jest tyle pisania, czytania, szukania róznych informacji itd ze masakra jakas :< a najlepsze jest to ze nigdy nie spodziewalam sie ze mozna sie na ksiegowosci uczyc takich rzeczy jakich ucza nas.. :<
|
Z ciekawości zapytam czego uczą CIę na tej księgowości? 
Cytat:
Napisane przez LadyLauran
\Ktos sie mnie pytal o wybierany przedmiot .. tak wybralam i zmienilam na professional business english bo mi nawet slownik nie pomaga w rozszyfrowaniu tych ksiazek... 
|
Ja właśnie przerabiam english business law i muszę ci powiedzieć że mi bardzo pomógł słownik komputerowy PWN (polecony i przesłany zresztą przez inną wizażankę) bez niego ani rusz, ma zasięg dużo szerszy niż zwykły słownik
Dziewczyny czy na swojej uczelni macie dostępne ebooki dotyczące księgowości, audytu, business law? ja niestety robię distance learning i nie mam dostępu do takich rzeczy więc byłabym zobowiązana gdyby któraś miała dostęp i mogła się nim podzielić 
Luna ty pod tym względem szczęsciara jestes