Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-09, 19:52   #772
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
Dziewczyny moze jestem chora ale powiedzcie mi jak poznac czy dziecko slyszy??? Tzn.mielismy badania przesiewowe w szpitalu, ktore wyszly dobrze ale teraz schizuje, ze moze jednak cos nie tak. Szymmek tylko czasami odwraca sie jak do niego mowie, czy grzechocze grzechotka z boku ale jak do niego mowie, to sie smieje i gada ze mna. Glupia jestem czy co??
Kajool i reszta schizujacych matek! Wasze dzieci slysza! Prosze sobie nie wkrecac!

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Zdarza się tak, że jednego dnia Wasze dzieci jedzą co 2h
a drugiego co 3h ?
Bo moja tak ma :|
albo Ja ją źle odczytuje.
Jasne, ze tak!

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Kto mi powie co można zrobić z brzuszkiem ?
jestem zła na siebie że on nie schodzi
a Ja nie mam motywacji do ćwiczeń.
Zrobiła je aż raz
Denerwuje mnie że coś wisi mi,
kiedy zakładam spodnie jeansowe.
Denerwuje mnie, że mam MEGA apetyt,
którego nie umiem powstrzymać.
Jest mi ŹLE!!
Mysle, ze jednak cwiczenia moga cos zdzialac. Mam ten sam problem + ja jeszcze nie doszlam do wagi sprzed ciazy.

A ja zaczynam sobie wkrecac, ze to, ze Antos tyle spi, to przez ta zoltaczke. Wstanie, max 1 godz. aktywnosci i chce znowu spac. I ja prawie nic nie musze robic, zeby usnal, wystarczy smoczek i usnie tam, gdzie lezy. A dzieci majace zlotaczke sa apatyczne. Wprawdzie w fazie aktywnosci jest kontaktowy, smieje sie, zaczepia glosem, ale to spanie...
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora