Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki polecicie zespół. Swiętokrzyskie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-09, 21:20   #2
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Jaki polecicie zespół. Swiętokrzyskie

Cytat:
Napisane przez karolina123123 Pokaż wiadomość
Witajcie poszukuje dobrego zespołu muzycznego koniecznie z saksofonem i wszystkimi instrumentami na żywo ( mój ukochany tylko na taki się zgodził ) może być z wokalistką. Na wesele dwudniowe. Oczywiście dobrze by było gdyby w ofercie mieli biesiade za stołami oraz wyprowadzenie. Najlepiej z okolic Buska-Zdroju, Szczucina.

Z góry dziękuję i pozdrawiam
my mamy zespol Baster z jedrzejowa. nie wiem czy maja saksofon ale graja 100% na zywo. 5 osob w zespole z wokalistka. biesiada za stolami i wyprowadzenie tez jest. wg mnie graja rewelacyjnie. nie maja zadnej stronki ale jak chcesz to ci wysle telefon do nich na priva. od nas biora 3000zl z dojazdem (ok. 160 km w sumie beda mieli do zrobienia), poprawin nie zaklepalismy ale na 2013 rok mieli stawke 1300zl za poprawiny. graja do 4:30 na weselu ale jest to do dogadania. zalicza - 200zl. graja glownie typowe weselne piosenki, biesiady, disco polo, polskie przeboje typu brathanki, feel, bartosiewicz itp, troche wloskich piosenek.