2006-10-30, 16:29
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Evitko, rzeczywiście nie można powiedzieć,że leżysz do góry brzuchem.Dzionek masz nie żle naladowany. Musiałam wrócić do Twych poprzednich postów aby się zorientować co kiedy i dlaczego.Mniej więcej już wiem,ale dla "jasności w temacie";studiujesz na dziennych czy wieczorowych? Płatnych czy bez.Jeśli na dziennych to dlaczego nie możesz (jeśli stworzą) robić magisterki w tym samym trybie? Nic nie wiem na ten temat bo skończyłam studia sto tysiecy lat temu a wtedy nie było licencjatów tylko mgr i co najważniejsze za darmochę.Na czym polegała Twoja praca w Rossmennie? Mnie by się chyba taka fucha podobała;czyściutko,pachn ąco,miło??
Nie bój się jutrzejszej oceny.Przygotuj się tylko do ładnego omówienia lekcji.Nie bądż za bardzo pewna siebie podczas dyskusji i z wielką wdzięcznością przyjmuj każdą uwagę Opiekunki a zobaczysz,że będzie bdb.Co do zdjęcia-nie bardzo bym chciala aby ktoś ze znajomych mnie rozpoznał bo mówię o sobie zbyt wiele.Gdyby fotkę można przesłać w pw to jak najbardziej(a guzik
nie umiem).Wczoraj odwiedzałyście pewnie groby ,bo po sobotniej nawałnicy postów, w niedziele marniutko.Może dzisiaj będzie co poczytać wieczorem.Toogra,już coś wiesz? W ramach umilenia sobie rozpoczynającego się tygodnia pojechałam do Auchana i kupilam pyszną herbatkę pod tytułem "letnia łąka" i w lumpeksie super bluzeczkę za 3zł
    :h i:
|