Czesc Dziewczyny
Mam juz moje emu - sa sliczne, wysokie do kolan, cieple, miekkie

Zakochalam sie
Co do wlosow - ja wieeeele lat kladlam sie spac z mokrymi i nic im sie nie stalo, byly mocne i blyszczace, ludzie sie zachwycali a fryzjerki mowily ze sa zdrowe.
Aktualnie susze suszarka co drugi dzien praktycznie i jest to samo, tez sie im nic nie dzieje.
Buahhot - jak Ci idzie na odwyku?
Bylam w pt po butki to mnie korcilo zeby cos kupic ale sie opanowalam, poza tym bylam umowiona z TZ do kina i czas naglil
Caate - super ta marynarka
Mam 37, ostatnio balerinki kupilam 36 ale to chyba jakas dziwna numeracja byla bo nigdy dotad mi sie 36 nie zdarzylo.
Baaaardzo rzadko 38, zwykle w sportowych.
Emu musi byc 2 rozmiary mniejsze - dzieki bogu ze trafilam na fajne sprzedawczynie ktore mnie o tym poinformowaly.
Wiec wyszly mi 35 - najmniejszy dostepny rozmiar z doroslych emu.
Dzieciece tez bym mogla kupic, myslalam o tym ale najwyzsze sa chyba do pol lydki a mi zalezalo na tych wysokich
Na przyszly rok albo pod koniec tej zimy sobie dokupie nizsze, mysle o tych ze sprzaczka z boku
Dzieciece sa super, moje dziecko bedzie pewnie mialo (o ile bedzie chcialo) ale w pozniejszym wieku, jak juz stopa bedzie uksztaltowana - sa za miekkie moim zdaniem do pewnego wieku
Jak widzialam ostatnio w H&M malenkie rozowe podrobki emu dla malej dziewczynki to mnie dreszcz przeszedl jak mozna takim butem zrobic dziecku krzywde.
W ogole stwierdzilam ze jakbym miala dziecko to wpadlabym w zakupoholizm, ubranka i zabawki pewnie by sie nie mialy gdzie miescic
Nie wiem czy w ogole potrafilabym je wychowywac - pewnie mialoby wszystko co by chcialo.
Zreszta, z tego co pamietam to moi Rodzice mieli podejscie bardzo podobne do mnie, mialam co chcialam a nie bylam rozpuszczonym dzieckiem, wiec nie wiem od czego to zalezy.
Zgadzam sie
Uzywam go normalnie jak pianki czy zwyklego zelu po umyciu wlosow, wgniatam go i potem zawijam wlosy w turban
Nastepnie susze suszarka i tyle

Na pewno nie wysusza wlosow jak pianka, podobny w dzialaniu jest do zelu bielendy z czarna rzepa (ktory uwielbiam

) - po obu mam ladny skret
Nie podpasowal mi do skory wiec tak go zuzyje
Co do ubran - to podobaja mi sie spodnie i kroj czerwonej spodniczki, jej kolor juz nie za bardzo
Dobra jest stylizacja ktora chyba Caate wkleila
Zgadzam sie
Ladny kolorek