Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-09, 23:39   #670
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Mam juz moje emu - sa sliczne, wysokie do kolan, cieple, miekkie Zakochalam sie

Co do wlosow - ja wieeeele lat kladlam sie spac z mokrymi i nic im sie nie stalo, byly mocne i blyszczace, ludzie sie zachwycali a fryzjerki mowily ze sa zdrowe.

Aktualnie susze suszarka co drugi dzien praktycznie i jest to samo, tez sie im nic nie dzieje.

Buahhot - jak Ci idzie na odwyku?
Bylam w pt po butki to mnie korcilo zeby cos kupic ale sie opanowalam, poza tym bylam umowiona z TZ do kina i czas naglil

Caate - super ta marynarka

Mam 37, ostatnio balerinki kupilam 36 ale to chyba jakas dziwna numeracja byla bo nigdy dotad mi sie 36 nie zdarzylo.

Baaaardzo rzadko 38, zwykle w sportowych.

Emu musi byc 2 rozmiary mniejsze - dzieki bogu ze trafilam na fajne sprzedawczynie ktore mnie o tym poinformowaly.
Wiec wyszly mi 35 - najmniejszy dostepny rozmiar z doroslych emu.

Dzieciece tez bym mogla kupic, myslalam o tym ale najwyzsze sa chyba do pol lydki a mi zalezalo na tych wysokich

Na przyszly rok albo pod koniec tej zimy sobie dokupie nizsze, mysle o tych ze sprzaczka z boku

Dzieciece sa super, moje dziecko bedzie pewnie mialo (o ile bedzie chcialo) ale w pozniejszym wieku, jak juz stopa bedzie uksztaltowana - sa za miekkie moim zdaniem do pewnego wieku

Jak widzialam ostatnio w H&M malenkie rozowe podrobki emu dla malej dziewczynki to mnie dreszcz przeszedl jak mozna takim butem zrobic dziecku krzywde.

W ogole stwierdzilam ze jakbym miala dziecko to wpadlabym w zakupoholizm, ubranka i zabawki pewnie by sie nie mialy gdzie miescic

Nie wiem czy w ogole potrafilabym je wychowywac - pewnie mialoby wszystko co by chcialo.
Zreszta, z tego co pamietam to moi Rodzice mieli podejscie bardzo podobne do mnie, mialam co chcialam a nie bylam rozpuszczonym dzieckiem, wiec nie wiem od czego to zalezy.

Zgadzam sie

Uzywam go normalnie jak pianki czy zwyklego zelu po umyciu wlosow, wgniatam go i potem zawijam wlosy w turban

Nastepnie susze suszarka i tyle
Na pewno nie wysusza wlosow jak pianka, podobny w dzialaniu jest do zelu bielendy z czarna rzepa (ktory uwielbiam ) - po obu mam ladny skret

Nie podpasowal mi do skory wiec tak go zuzyje

Co do ubran - to podobaja mi sie spodnie i kroj czerwonej spodniczki, jej kolor juz nie za bardzo

Dobra jest stylizacja ktora chyba Caate wkleila

Zgadzam sie

Ladny kolorek
Na odwyku idzie mi swietnie, nie kupilam niczego mam nadzieje, ze wytrwam trzy miesiace musze. Juz teraz nawet nie wchodze do Rossa czy Natury, nawet jesli jest po drodze, bo zawsze sobie powtarzam "i tak nic nie kupie, bo jestem na odwyku" i dziala, a to najwazniejsze

Masz racje, malutkie butki Emu sa sliczne ostatnio przechodzilam w jakims sklepie w dziale dzieciecym i widzialam tyle fajnych malutkich ciuszkow jest w czym wybierac.

Super ze jestes zadowolona z butow Ja tez chcialabym jeszcze krotsze Emu, ale mysle ze jak juz, to kupie w przyszlym roku

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora