Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
Napisane przez pearpearl
Juz wszyscy sie smieja, ze z okna bede wolac "Nieeetopeeerek, kolacja", a tam z piaskownicy bedzie wstawala dziewczynka z kucykami i biegla do domu
|

Cytat:
Napisane przez pearpearl
Agatku, no to jestescie para istnie z XXI wieku - komputer,internet,chat 
Miedzy moim a mna sa 3 lata i dziwnie mi czasem, bo moi byli byli starsi ode mnie jeden 6 drugi 8 lat i 3 to tak malutko mi sie wydaje. Zawsze wolalam starszych,bardziej doswiadczonych i wlasciwie to sama nie wiem,jak to sie stalo, ze wyladowalam z takim gowniarzem
Ach...az zatesknilam za tym "smarkaczem" 
|
noo istne jajca wtedy były... inne lata, inna młodzież.. a teraz- 10 latki się malują! 14-15 latki z brzuchami jeden wielki cyrk! 
Też marzę o tym 21 letnim A. takie to gówniarze byliśmy, ahh... super czasy... zero problemów, kasy brak, szkoła, nauka... a teraz- praca, kredyty, problemy finansowe, brak czasu a ja chciałam 'szybko dorosnąć' jak ja tego żałuję!! 
Mój ma 16 października 28 urodziny a Twój? i czasem mówię, że niedługo 30stka- 'kochanie, ale ludzie tyle nie żyją... ' to się obraża hihihihi i mu tak dokuczam a do teściowej jak mnie wnerwia to mówię, że jest z epoki kamienia łupanego i się nie zna 
Cytat:
Napisane przez pearpearl
Aaaa...musze go pochwalic. Mial dzisiaj zawody na celnosc ladowania i na 36 pilotow byl 5  
|
już sobie to wyobraziłam, że leci pilot, przed sobą stery i ... strzela jak w jakiejś grze 
Cytat:
Napisane przez pearpearl
Moj Dzikus znowu harcuje jak oszalaly i czasami mam wrazenie, ze zaraz mi z brzucha wyskoczy. Czasami chcialabym,zeby jeszcze tam troche posiedzial, bo nie mam ani wyprawki, ani imienia dla dziewczynki, ani niczego...ale czasem nachodzi mnie taka nieodparta pokusa przytulenia go, ze jak o tym pomysle, az mi sie goraco w brzuszku robi i wydaje mi sie, ze nie dam rady dluzej czekac... 
|
ojj nie ładnie! Musisz się zabrać do siebie, zacząć coś działać! U mnie zostały niby 3,5 miesiąca, ale z racji, że mały jest za mały to grozi przedwczesny poród i się wystrachałam troszkę, więc wolę do grudnia mieć wszystko a w połowie dopiero ostatnie czyli: łóżeczko + dodatki i wózek 2 w1 a zakupy są mega!!!!!!!!  polecam! ta ekscytacja podliczaniem, co ile, gdzie... 
Dziewczyny czy Was też dzieciaczki łaskoczą?? Jak leżę na lewym lub prawym boku, to maluch najpierw się przetransportuje na stronę i zaczyna kopać i wypychać w najbardziej wysuniętym kącie i mnie to łaskocze najgorsze jest to, że nic nie mogę zrobić ale jak tylko wyjdzie z brzuszka, to już wyłaskoczę za wszystkie czasy 
Teraz robi za galaretę i kopie wszystkim co możliwe chyba
Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2011-10-09 o 23:40
|