Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oleje i olejki do włosów - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-10, 01:48   #1847
yamiya
Przyczajenie

Dot.: Oleje i olejki do włosów - część III

Chciałam się z Wami przywitać. Jestem na samym początku mojej drogi z olejkami. I to w sumie z dużego przypadku. Na moje przetłuszczone u nasady i suche na końcach włosy, cieńkie, delikatne, farbowane, prostowane, wystawione na słońce cały rok... położyłam przysłowiowy krzyżyk. I już nawet przestałam szukać czegoś nowego dla nich. W ubiegłym tygodniu kupiłam w indyjskim sklepie (na drugim końcu Europy) olej kokowsowy (Parachute) w celach kulinarnych. Jakże wielkie było moje zaskoczenie kiedy w poszukiwaniu ciekawego przepisu na dania z kokosem trafiłam na ten wątek (a mój świeży zakup, który wydawał mi się jakimś nieznanym, dzwiwnym produktem z dolnej półki w śmiesznym sklepie) okazał się hitem ... !
Weekend upłynął mi i mojemu TZ zdecydowanie pod znakiem kokosa, który był dosłownie wszędzie I na włosach, skalpie, twarzy, ciele i w każdej możliwej potrawie
Dziękuję Wam bardzo za ten wątek bo to jak dziś lśnią moje włosy i jakie są miekkie to jest dla mnie dosłownie jakiś cud.
Naczytałam się o groźbie bankructwa przy olejowym maniactwie, mimo wszystko jednak wolę doświadczyć tego sama i jutro idę na dalsze olejowe poszukiwania.
yamiya jest offline Zgłoś do moderatora