Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-10, 07:44   #2255
d666666
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dukanki , Diiii
Dzisiaj poniedziałek i po dłuuugim, wolnym tygodniu, strasznie mi się nie chce iść do obozu
Pewnie miliard rzeczy do nadrobienia i poranne stękanie szefowej: "Proszę tego nie robić i zająć się teraz tym, bo to jest najważniejsze", a po godzinie: "Dlaczego pan się tym zajmuje?? Przecież miał pan robić to pierwsze??"
I jak tu człowiek ma zachować normalność??
Ale mam nadzieję, że jakoś pierwszy dzionek po zwolnieniu zleci. Choć wolałbym, żeby była to inna praca...
Miłego dzionka dla wszystkich dukanek z dłuższym, jak i z tym krótszym stażem
i dla R.:cmok :))
Zawsze i wszedzie tak siebedzie zachowywac szefowstwo, ktore z braku zdolnisci szefowsko-organizacyjnych i z checi pokazania swej 'lepszosci i wyzszosci' bedzie zwalalo wine na innych

---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Dzien dobry!!!! Jak dawno mnie tu nie bylo!!!! SZOK!!! Musialam zrezygnowac na miesiac z dukana niestety, dostalam anginy i zapalenia pluc i nie moglam sie wyzbyc cholersta przez ponad 2 miesiace...Od dzisiaj jednak zaczynam spowrotem bo do slubu zostalo 8 miesiecy!!!!
Wybaczycie mi ta nieobecnosc? Buziaki!!!
Witaj
Awatarek zmieniony,co??
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora