Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-10, 08:34   #654
caffelate05
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)

Dzień dobry!
Noc dziś super. Pobudka o 3:30 i koło 8:00. No ale z zasypianiem był problem z ponad godzinę zeszło. Julek ma teraz taki okres, że owszem zasypia w łóżeczku, sam ale trzeba stać i na niego patrzeć albo najlepiej głaskać po buzi
Po wczorajszej pierwszej marchewce wszystko ok Nawet kupa była, ładna tylko bardziej pomarańczowa
Cytat:
Napisane przez delicadeza Pokaż wiadomość
oj zadaje sobie to pytanie od kilku tygodni, mam wrażenie, że normalnie tylko ja jestem jakaś niezorganizowana, zanim się obejrzę, to już trzeba na nowo iść spać
delicadeza siostro! Mam to samo, ale dążę do perfekcji i wierzę, że mi się to kiedyś uda Czasem marzę o Pani do sprzątania albo o tym, by mieć rodzinę tu na miejscu i by mogli mi porwać Julka na spacer, choćby ze 2 razy w tygodniu.
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
w przyszly weekend nie mam zjazdu
jedziemy na basen z olenka
pierwszy raz

do wroclawia
agus87 ale bosko! Ja ciągle się przymierzam i przymierzam i jeszcze nie byliśmy A Jul kocha wodę więc satysfakcja praktycznie gwarantowana

Stasiek mega dużo zdrowia dla Was!

niebieska.lwica bądźcie dzielne na szczepieniu, mi zawsze serce pęka w takich chwilach ale odpukać z każdym kolejnym szczepieniem Julinek jest bardziej dzielny i lepiej znosi kłucie.

Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy,
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
caffelate05 jest offline Zgłoś do moderatora