2011-10-10, 08:34
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
Dzień dobry!
Noc dziś super. Pobudka o 3:30 i koło 8:00. No ale z zasypianiem był problem z ponad godzinę zeszło. Julek ma teraz taki okres, że owszem zasypia w łóżeczku, sam ale trzeba stać i na niego patrzeć albo najlepiej głaskać po buzi 
Po wczorajszej pierwszej marchewce wszystko ok Nawet kupa była, ładna tylko bardziej pomarańczowa 
Cytat:
Napisane przez delicadeza
oj zadaje sobie to pytanie od kilku tygodni, mam wrażenie, że normalnie tylko ja jestem jakaś niezorganizowana, zanim się obejrzę, to już trzeba na nowo iść spać 
|
delicadeza siostro! Mam to samo, ale dążę do perfekcji i wierzę, że mi się to kiedyś uda Czasem marzę o Pani do sprzątania albo o tym, by mieć rodzinę tu na miejscu i by mogli mi porwać Julka na spacer, choćby ze 2 razy w tygodniu.
Cytat:
Napisane przez agus87
|
agus87 ale bosko! Ja ciągle się przymierzam i przymierzam i jeszcze nie byliśmy A Jul kocha wodę więc satysfakcja praktycznie gwarantowana 
Stasiek mega dużo zdrowia dla Was!
niebieska.lwica bądźcie dzielne na szczepieniu, mi zawsze serce pęka w takich chwilach ale odpukać z każdym kolejnym szczepieniem Julinek jest bardziej dzielny i lepiej znosi kłucie.
aby kołysanką i ciepłymi słowami
utulić ciebie płaczącego wtedy,
kiedy całe moje ja pragnie odpocząć.
|
|
|