2011-10-10, 11:47
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
Napisane przez Marsiglia
Chcialam pozalic sie na perfumerie E-Glamour. Zlozylam u nich ostatnio kilka zamowien na perfumy. Niketore po 2 sztuki, niektore po 1 szt. Zobaczcie ci mi napisali:
"Szanowna Pani,
Zostało odgórnie ustalone w naszej firmie blokowanie zamówień firm i osób prywatnych, które wykupują promocyjny towar.
Towar w cenie promocyjnej przeznaczony jest dla klientów detalicznych, a nie dla firm.
W związku z wprowadzonymi restrykcjami, musieliśmy edytować Pani zamówienia.
Zostało ustalone, że otrzyma Pani po jednej sztuce z każdej dostępnej pozycji.".
Dodam, ze jestem klientem detalicznym, perfumy kupuje dla uzytku wlasnego i dla kolezanek razem ze mna zamwiajacych, ze wzgledu na koszty przesylki ( ktore juz nie sa darmowe).
Jestem w szoku! Nie mozna kupic wiecej niz 1 sztuke danego zapachu bo wprowadzaja jakies restrykcje.
E-glamour faktycznie schodzi na psy.
|
No nie powiem że niezłą politykę sprzedaży mają, widać bardzo im zależy na dobrej sprzedaży i kliencie. Omijam tą perfumerie szerokim łukiem, po pierwszym zakupie z przygodami. Tak jak Asia napisała-jest całe mnóstwo innych solidnych perfumerii z równie dobrymi cenami Np. perfumesco
|