2011-10-10, 11:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
hej dziewczyny 
Parole czas zacytować Dżoanę K. ! "ja nie wiem co tutaj jest ale wszystkie piekne dziewczyny są takie skromne nie są pewne siebie nie wiem co tutaj w wodzie jest w californi czy w ny są dziewczyny co nie są nic pięknego a wchodzą jakby cały świat miały za sobą" oczywiście ja napisała to poprawnie :P ale coś w tych jej słowach jest! Za mało pewne siebie są polki a uważane są za jedne z najpiękniejszych narodowości świata
martusia co do sleeka to zamówiłam Storm I-Divine, jak tam siędzisiaj czujesz? Ja przed ciążą w pierwszy dzień @ zawsze umierałam, teraz mi tylko apap pomógł ale dopiero jedno miałam także zobaczymy
co do domku, to TŻ jest z Krakowa mi też to miasto odpowiada a nie wyobrażam sobie stawiania domku tam :P poza tym bieżanów to kraków i nie kraków bardzo fajna dzielnica mamy dwa kroki i jestesmy za miastem więc wg mnie idealnie... tylko ten kredyt mi nie daje spać, mają czas do piątku zrobić przelew a jak na razie to coraz bardziej mam wrażenie że zyjemy w państwie absurdów...
|
|
|