Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-10, 13:15   #4641
nikaa2
Wtajemniczenie

Dot.: Tu butelka tam pieluszka tylko czekać na maluszka. Mamusie listopad/grudzień 20

ania21_21
przynajmniej wiesz, ze u małej wszystko ok
i tak jak napisałaś, że pozytywy tej sytuacji też są

goldika
u mojego gina są takie jednorazowe kapciuszki, to zawsze zakładam i pakuję się na fotel w nich
chyba zdjąĆ trzeba swoje skarpetki, bo a nóż widelec ci się stópki zapocą- to współczuję twojego ginkowi nachylaĆ się nad nimi
a poza tym lekarz musi też zobaczyĆ czy nei masz spuchniętych stópek- to chociażby dla celów diagnotstycznych bym zdjęła

Cytat:
Napisane przez rudominka Pokaż wiadomość

nikaa2, w moim kapowniczku zapisałam, że w Carrefourze pampki premium sa po 45,98 w promocji, normalnie 49,99. W Realu po 48,19; Kaufland 47,99; Tesco (hipermarket) 47,99
ooooo patrz, ale masz madry kajecik
czyli paczka wychodzi po 40zł- to super cena, nawet jak na zielone a mowa o białych care tylko też sie zastanawiam bo tak mam Pampersy zielone 2x2x94(3-6) i huggies 1x27(2-5kg) i teraz ile jakich powinnam mieĆ?

aaa i ciekawe czy promocje u nich się sumują ten kupon zniżkowy+promocja carrefurowska?

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-10-10 o 13:19
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora