Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-10, 14:57   #684
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Na razie biorę krótsze trasy Kondycję wyrabiam, jak byłam w tym roku w Szczyrku to myślałam, że płuca wypluję i umrę zanim dojdę , ale już jest ok. Też to był Klimczok jak dobrze pamiętam, tylko dochodziło się od innej strony.

Bo Ty byłaś też na tej Orlej Perci jak dobrze pamiętam, tak? Tam są jakieś drabinki na skałach i inne czy z czymś innym pomyliłam?

Ogólnie to samo chodzenie jest dla mnie nudne, jak nie jestyem zajęta serialem/netem/czytaniem i jestem sam na sam z myślami albo idę w ciszy to mi nudno i źle, aż mnie skręca (nawet w góry potrafię zabrać coś do czytania, żeby przypadkiem nie siedzieć 10 min czekając na fyrtki w schronisku i się nie nudzić) Chodzę po to, żeby trochę kcal spalić no i żeby lepiej się czuć, bo po takim pobieganiu po górach lepiej człowiekowi i psychicznie i fizycznie.

Kiedyś tż mi zapomniał dać torby z laptopem i książką na podróż 4 godzinną, to myślałam, że wyjdę i stanę obok i ta podróż się nie skończy

Może jestem wyjątkowo nieinteligentna, bo inteligentni ludzie się nie nudzą
Ja też tak mam, że nie usiedzę długo w jednym miejscu.
Tzn. byłam na orlej, ale bardzo krótko, bo tylko ją mijaliśmy, ale kawałek musieliśmy przejść. Tam są drabinki, łańcuch i klamry, więc dobrze pamiętasz.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora