Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-10, 13:59   #3184
n1kotynka
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

cześć Mamuśki

nadrobiłam Was po weekendzie i mi to tyle czasu zajęło, że czas się zabrać za pranie robienie obiadu
strasznie już późno a ja w proszku czytam wizaż
nadrabiałam i nie cytowałam i teraz nie wiem co której odpisac, co pamiętam:

Haniula ja zgubiłam obrączkę jakieś 2 miesiące temu i już prawie rodziłam w domu tak się przejęłam a znalazła się w koszu na śmieci :szok:, poszukajcie na spokojnie

Zuzia super zakupy, ja w końcu nic nie kupiłam w weekend, wybierzemy się w przyszły choc jedno mnie martwi: każdy kto mnie widzi, mówi, że wygladam jakbym była w ciąży z chłopakiem, że tak ładnie a brzuszek taki zaokrąglony.. no i nie wiem czy jest szansa, że lekarz może się mylić? czy iść do innego na wizytę? kurcze bo nie chcę kupić różowych ciuszków i potem syna tak ubierac

Martunia mój małż jest ode mnie starszy o 11 lat jestem tutaj chyba rekordzistką i już ma trochę siwych włosów

aaa i witaminy staram się brać codziennie lekarz sam mi zalecił jakie mam brac a i mimo, ze odżywam się dobrze, jem warzywa i owoce to wyniki krwi mam takie sobie więc już wolę brać

no nic później będę Was cytować
u mnie na obiad dzisiaj albo kotlety z sałatą zieloną albo ryż zapiekany z jabłkami ostatnio mam straszną fazę na jabłka

uciekam wstawiać pralkę
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora