Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-10, 14:01   #2215
aQ01
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Heeeeej

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
mam 24, w dniu slubu bede miec 25. Link do sali wstawialam jakos wczesniej ale http://www.domweselnyola.pl/
Rzeczywiście pokazywałaś, bardzo ładna ta sala

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
wróciałam
TŻ miał dla mnie niespodziankę dostałam śliczną czerwoną różyczkę
i o 16.30 znów po mnie przyjedzie
Super

Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
Witaj
zapewne nie śledzisz Naszego wątku ale zapewniam Cię że każda z Nas miała taką sytuację poprostu gdy kobieta zaczyna mówić tylko o ślubie zaręczynach to mężczyzna w końcu się zdenerwuje
Ja sama miałam nie dawno taką sytuację i dziewczyny mi powiedziały nie naciskaj nie mów o ślubie zaręczynach itp ani słowem
No i zastosowałam się pomogło teraz TŻ sam zaczyna ten temat
życzę cierpliwości w oczekiwaniach
Ha i tu Cię zaskoczę natasia, ja nigdy nie naciskałam na tematy zaręczynowe i ślubne a jak rozmawialiśmy o tym z TŻ to w większości razy z jego inicjatywy i nie miał dośc Absolutnie nigdy nie zdenerwował się bo ani razu nie zdarzyło mi się "marudzic" kiedy i kiedy Choc nie powiem, kilka razy kusiło to jednak twarda jestem i dałam radę Mój TŻ to widzi i docenia, że szanuję jego decyzje i spokojnie czekam aż nadejdzie odpowiedni czas - sam mi to powiedział

Dobrze, że już mam wolne popołudnie. Chociaż zaczęło się od kłótni z siostrą która trochę podniosła mi ciśnienie

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora