Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2 pytania bardzo ważne proszę odpowiedź :(((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-10, 16:43   #3
velara
Zadomowienie

Dot.: 2 pytania bardzo ważne proszę odpowiedź :(((

Cytat:
Napisane przez piesnababy_217 Pokaż wiadomość
Witam, wczoraj wieczorem uprawiałem seks z moją narzeczoną.
Był to stosunek przerywany z prezerwatywą. Prezerwatywa nie pękła ale miała małą dziurkę na samym czubku prezerwatywy. Mikroskopijna ale była nawet gdy nalałem w nią wody nie przepuszczała jej tylko gdy ją ścisnąłem woda z niej uchodziła. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość zajścia w ciąże w taki sposób? Cykl zaczął jej się 28 września a trwa on średnio 28 dni.

Oraz drugie pytanie troszkę bardziej skomplikowane::pro si:
Kochaliśmy się przez okres 2 lat bez zabezpieczenia w sposób przerywany nawet kilka razy dziennie bez mycia członka.
Gdy byłem mały zachorowałem na białaczkę limfatyczną a dokładnie w wieku 6 lat. Przeszedłem kilka cykli chemioterapii leczenie interferonem.
Chciałbym się dowiedzieć czy przy takiej głupocie bo inaczej tego nazwać nie można jest możliwe, że miałem szczęście z moją dziewczyną czy po prostu mogę mieć problemy z poczęciem dziecka w przyszłości ?

Proszę o odpowiedzi bardzo będę wdzięczny ..:co nfused::ma d:
To jak wy w ogóle dojrzeliście tę mikroskopijną dziurkę? Może ta dziurka powstała jak już nalałeś do niej wody Twoja narzeczona najprawdopodobniej miała dni płodne. Ale nie jesteśmy jasnowidzami żeby stwierdzić czy przez tę dziurkę coś wyciekło czy nie.
Lekarzami też nie jesteśmy. Skoro to były stosunki przerywane, to mogło po prostu wam się poszczęścić.

velara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując