Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do 2012 szczuplejsze o 10 kg! :) Start 10.10! Zapraszam!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-10, 21:07   #201
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
Dot.: Do 2012 szczuplejsze o 10 kg! :) Start 10.10! Zapraszam!

Cytat:
Napisane przez Lillian_ Pokaż wiadomość
hej kobitki dołączam się! chcę do stycznie zrzucić 10 kg, przy moim wzroscie 158 waga dzisiejsza 59 kg to stamowczo za dużo.... )
Mój posiłek dzisiaj:
śniadanie: 2 skibki chlebka z mąki pszennej i żytniej z ziarenkami jakimiś, z sałata pomidorem, ogórkiem, plasterkiem salami i plasterkiem cieniutkim! zółtego sera szklana kawy i herbaty..., w ciągu dnia jeszcze jedna herbata ( mało słodzona )
obiad późny - ok 18:,30 podsmażone na małej ilości tłuszczu trzy malutkie polędwiczki z piersi z kurczaka i trochę pieczonych ziemniaków surówka - sama kukurydza. może poćwiczę jakiś aerobik? a tak na serio to ja sie prawie w ogóle nie ruszam... do pracy nie chodzę "pracuję w domu" i siedze przy kompie w tej "pracy" wiec mi ok 1000 kcal powinno starczyć ....
jeśli to jest dieta to ja jestem Ludwikiem Napoleonem
Poczytaj o diecie, o zasadach żywienia, czym jest metabolizm, jak trzeba jeść regularnie, czego unikac itd...Bo to jawna prowokacja! Jak tak można się odżywiać?
A śniadanie? Same tłuszcze w serze i salami. Sama kukurydza jako warzywo? Dwa posiłki zamiast 4-5?
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując