Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-10, 21:41   #684
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość

Gg, racja, już któryś raz mówisz, że "idźże" i pochodne Cię wkurzają ja też tak mówię plus te wszystkie inne krakowskie regionalizmy
może inaczej- nie denerwuje mnie to tylko drażni uszy poza tym nadziwić się nie mogę jak mogą istnieć takie dziwne naleciałości w jednym z większych miast Polski? przecież to aż nienaturalne!

Cytat:
Napisane przez trustmyself

1. Wczoraj właśnie, o zgrozo, jeśli byłaś w GKrk to mogłyśmy się widzieć nawet o tym nie wiedząc

2. Wydaje mi się, że chyba były też czarne saszki, ale ręki sobie uciąć nie dam Na pewno moje leżały prawie na wprost od wejścia po lewej stronie (nie tam, gdzie standardowo są buty i inne dodatki).
1. mogło tak być, bez sensu nie? chociaż ja po galeriach to chodzę jak pijana i niewiele wokół siebie widzę

2. a to ja po lewej nie byłam tylko po prawej i nic tam nie widziałam. chociaż trochę wątpię w jakoś butów z NY, może niesłusznie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Nie wiem ale A. bardzo zależy więc tak może kiedyś będzie kolejny junior A.N.
właśnie takie nadawanie imion po rodzicu (o dziwo zazwyczaj po facecie) zawsze było dla mnie burżujskie
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora