Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-11, 06:31   #900
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Dzień dobry dziewczyny!

Napisałam posta ponad godzine temu i cos mi go zjadło
Sarka wstała dziś przed szósta oczywiscie po 30 minutach zrobiła sie spiaca i odpaliła syreny. Ostatnio zrobiła sie taka bardziej marudna, pakuje raczki do buzi i tak je zasysa ze az cmoka na cały dom, wyraźnie masuje dolne dziąsełka... zęby

Miałam jeszcze odpowiedz dla Madziulki ze jest dzielna baba i ma męża chociaz netowo-fonicznie, a więc zawsze to jakieś pocieszenie, a jak to nie pomoże to ma wizażowe przyjaciółki

Madzia mam jeszcze do Ciebie pytanko, pisałaś ze jak bedziesz jechała do męża to za kuriera z rzeczami trzeba bedzie zapłacic 400 funciaków, dlaczego az tak duzo.
Jak my wracaliśmy z Irlandi to za 2 mega paki po 30kg zapłaciliśmy 100euro.
Zreszta zastanów sie co brać i zabierz tylko to co bezwzględznie potrzebujesz odrazu, bo wszystko naprawde kupisz nowe za te cztery stówy. Rzeczy typu pościel, ręczniki, różne duperele kuchenne można kupić dosławnie za grosze.
A pieska zabierasz ze soba? Czytałaś o przewozie zwierza na Wyspy

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora