Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzeba wygadania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-11, 07:03   #1
mary922
Przyczajenie

Potrzeba wygadania

Witajcie przyszłe mamy,
jestem jedną z was, już niedługo urodzę synka. Ale chyba nie jestem szczęśliwa. Już sama nie wiem z kim mam o tym porozmawiać, nikt z mojego otoczenia w takiej sytuacji nie był i nie jest, i ciężko komukolwiek mnie zrozumieć. Otóż mam 19 lat i w tym roku zaczęłam studia. Zastanawiałam się jakis czas temu czy to w ogóle ma sens, ale nie chciałam rozczarować rodziców, więc postanowiłam na uczelnie chodzić. Problem w tym, że to okazało się być troche za dużo. Nigdy nie byłam chodzącym okazem zdrowia, a w ciąży tej siły i energii ubyło mi całkiem sporo, nie potrafie usiedzieć tej 1,5 godziny na wykładzie czy ćwiczeniach, bolą mnie od tego plecy, głowa i najchętniej po prostu poszłabym spac. Zaczęłam się bardzo stresować tym jak sobie poradzę i w zeszłym tygodniu z tego wszystkiego zaczął boleć mnie żołądek i czułam sie jeszcze gorzej, ale cóż.. znowu wróciłam, znowu szykowałam się na uczelnie, ale nie doszłam, bo siły opuściły mnie kompletnie i od wczoraj prawie cały czas wymiotuję. Nie wiem co mam dalej robić z tym wszystkim, męczę się, a jednocześnie nie chcę nikogo rozczarować...
mary922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując